Lokum gibi ağızda dağılan, yumuşacık et


Lokum gibi ağızda dağılan, yumuşacık et pişirmek için marine etmeyi bilmek önemli… Marine işlemini evde olan malzemelerle kolayca yapabilirsiniz…
Kuşbaşı Et Marinesi : http://ye-mek.net/tarif/kusbasi-et-terbiyesi http://ow.ly/i/scDZF

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s